+86-760-87808162sales@gatesea.com

Κατηγορία προϊόντων

Πλημμύρας φως ασφαλείας φωτογραφική μηχανή

πλημμύρας φως ασφαλείας κάμερα αυτό είναι ZTN4GFLC, ένας προβολέας των οδηγήσεων με μια ZTN4GFLC κάμερα HD είναι ένας προβολέας των οδηγήσεων με μια ασύρματη κάμερα HD χτισμένο μέσα. Απλά συστροφή ZTN4GFLC σε ένα εξωτερικό φωτιστικό, Κατεβάστε το app και έχετε την ειρήνη του μυαλού σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Πώς ZTN4GFLC λειτουργεί ZTN4GFLC...

Product Details

πλημμύρας φως ασφαλείας φωτογραφική μηχανή

Αυτό είναι ZTN4GFLC, ένας προβολέας των οδηγήσεων με μια κάμερα HD

图片11.png图片12.png

图片13.png图片14.png

图片15.png图片16.png

图片17.png图片18.png

ZTN4GFLC είναι ένας προβολέας των οδηγήσεων με μια ασύρματη κάμερα HD χτισμένο μέσα. Απλά συστροφή ZTN4GFLC σε ένα εξωτερικό φωτιστικό, Κατεβάστε το app και έχετε την ειρήνη του μυαλού σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.
ΠώςZTN4GFLCέργα
ZTN4GFLC συνδέεται με ασφάλεια στο δίκτυό σας Wi-Fi.  Το κινητό app σας επιτρέπει να ορίσετε ζώνες ανίχνευσης κίνησης, λαμβάνετε ειδοποιήσεις δραστηριότητας, Ορισμός χρονοδιαγραμμάτων φωτισμό, και πολλά άλλα.
Ενώ είστε στη δουλειά, παίζοντας στο πάρκο, ή μακριά σε μια περιπέτεια, ZTN4GFLC σας δίνει την ειρήνη του μυαλού να πάει εμπρός και να κάνει.
图片23(001).jpg

Βασικά χαρακτηριστικά

图片24(001).jpg

App που ελέγχονται

Με την εφαρμογή iOS/Android ZTN4GFLC, μπορείτε να εγκαταστήσετε τους βολβούς, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα φωτισμού, και να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις κοινής χρήσης.

Αδιάβροχη

ZTN4GFLC χτίζεται για να αντισταθεί τα στοιχεία.  Η λάμπα είναι IP54 Βαθμολογήθηκε με, σημαίνει ότι είναι και αδιάβροχο και dustproof... έτσι αισθάνεται ελεύθερη να πάρει κάτω για μια γρήγορη πλύση ανά πάσα στιγμή.

Αυτόματη νυχτερινή όραση

图片25(001).jpg 

Δύο μεγάλες υπέρυθρα LED ενεργοποιείται αυτόματα μόλις το ατμοσφαιρικό φως σκοτεινιάζει γύρω από το βολβό.

Εξαιρετικά ευρεία γωνία, Full HD ποιότητα & ψηφιακό ζουμ

图片26(001).jpg
140 μοίρες του HD streaming και καταγραφή με 4 x ψηφιακό ζουμ.
图片27(001).jpg

ZTN4GFLC με μια ματιά

图片28(001).jpg

Τεχνικές προδιαγραφές

Κάμερα: HD 1080p (140 μοίρες διαγώνια)

Wi-Fi: 2.4 GHz/5 GHz συμβατό (2 x 2 MIMO)

Διαστάσεις δέματος: 230 × 220 × 110 mm

Πακέτο βάρος: 2kg

Ισχύς: 90 ~ 240V AC, 50 / 60Hz

Θερμοκρασία λειτουργίας:-20 ° C ~ + 50 ° C

Υποδοχή τύπου: E26

Περιορισμένη εγγύηση ενός έτους

Φωτισμός τα πραγματικά περιστατικά

Μονάδες λούμεν (μέγ.): 810

Θερμοκρασία χρώματος: 3000K

Ισχύς (μέγ.): 8watts

Διάρκεια ζωής LED (ώρες): 25.000

图片28(001).jpg

Συχνές ερωτήσεις

Ε.δ.: Πότε θα λάβω το ZTN4GFLC μου;

A: θα λάβετε την παραγγελία σας στα τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσηςΕρ.: Πώς κάνειZTN4GFLCσυνδεθείτε στο internet;
A: ZTN4GFLC έχει διπλή ζώνη Wi-Fi επί του σκάφους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί με σας 2,4 Ghz ή 5 Ghz Wi-Fi δίκτυα.
Ε: μπορώ να εγκαταστήσωZTN4GFLCεσωτερικό;
A: αν είστε έλεγχο σχετικά με τα κατοικίδια ζώα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας εργασίας ή ανήσυχο νεογέννητός σας στο Mid-νύκτα, ZTN4GFLC υπερέχει στην παρακολούθηση σε εσωτερικούς χώρους. Εγκατάσταση ZTN4GFLC και όπου το χρειάζεστε πλέον.
Q: μπορώ να μοιραστώ μουZTN4GFLCβίντεο/ήχου που τρέφονται με άλλα άτομα;
A: αυτή τη στιγμή, η ZTN4GFLC περιορίζεται στα δημόσια κοινοποίηση (live streaming).  Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για κοινή χρήση ιδιωτικού και θα ρολό έξω αμέσως μόλις είναι σταθερό και ασφαλές.
Q: πόσασυσκευέςμπορώ να έχω στο σπίτι μου, ή πώς πολλοίσυσκευέςΜπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου;
A: δεν είστε περιορίζεται στον αριθμό των λαμπτήρων που μπορείτε να έχετε στο λογαριασμό σας.  Ωστόσο, ο αριθμός των λαμπτήρων που μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi σας εξαρτάται από την ταχύτητα upload σας.  Προσθήκη πάρα πολλές λάμπες μπορούν να καταναλώνουν δικό σου φορτώνω bandwidth και εμποδίζουν ZTN4GFLC και άλλες σημαντικές online υπηρεσίες λειτουργούν αποτελεσματικά.  Επικοινωνήστε με την support@sengled.com σχετικά με το εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας.

Hot Tags: πλημμύρας φως ασφαλείας φωτογραφική μηχανή, κατασκευαστές, προμηθευτές, καλύτερα, την αγορά, Φτηνές, τιμή, προς πώληση
Συναφή προϊόντα
Inquiry