+86-760-87808162sales@gatesea.com

Κατηγορία προϊόντων

Όλα σε ένα ηλιακό φως του δρόμου

Ηλιακό φως του δρόμου / / HEX 780 X ηλιακό φως του δρόμου (θερμό λευκό LED) / ρύθμιση ισχύος 3-επίπεδο / / ταιριάζει Max πόλο διάμετρο 2.5"· Τρία επίπεδα που ορίζονται από το χρήστη ρύθμιση ισχύος: υψηλή-κανονική-χαμηλή για 3-7-12 ώρες φωτισμού χρόνο λειτουργίας. Εξοπλισμένο με λίθιο μπαταρία για τη μακρύτερη φόρτιση κύκλο εναντίον...

Product Details

Ηλιακό φως του δρόμου / / HEX 780 X ηλιακό φως του δρόμου (θερμό λευκό LED) / ρύθμιση ισχύος 3-επίπεδο / / ταιριάζει Max πόλο διάμετρο 2,5 ''

图片35.jpg图片36.jpg图片37.jpg 

· Τρία επίπεδα που ορίζονται από το χρήστη ρύθμιση ισχύος: υψηλή-κανονική-χαμηλή για 3-7-12 ώρες φωτισμού χρόνο λειτουργίας. Εξοπλισμένο με λίθιο μπαταρία για τη μακρύτερη φόρτιση κύκλο εναντίον conventioanl μπαταρία. Σχεδιασμένο για εξωτερική, IP65.

· Ταιριάζει με πόλο μέγιστη διάμετρος 6 cm (2.5 ίντσα). Σχεδιασμένο για 2.0-2.5 μέτρο (6-8 πόδια) τοποθέτηση ύψος και απόσταση μετρητή 3-4 (10-13 πόδια) μεταξύ κάθε φως για τη βέλτιστη κάλυψη του φωτός.

· Θερμό λευκό LED για την μη επεμβατική νυχτερινό φωτισμό για να προσθέσετε επιπλέον επίπεδο ασφάλειας περιμέτρου. Παγωμένος φακό με γεωμετρία εκτύπωσης αποπνέει φουτουριστικό-σύγχρονη πινελιά. Έρχεται με Ανοξείδωτες βίδες και παξιμάδια διεθνές πρότυπο GB/T818 και DIN934. Βίδες από ανοξείδωτο ατσάλι και καρύδια που ταιριάζει στα u-υποστηρίγματα.

· Φροντίστε να φορτίσετε HEX 780 X στον πλήρη ήλιο για 8 ώρες πριν από τη χρήση. Όταν HEX 780 X δεν πραγματοποιεί σύμφωνα με τη ρύθμιση, Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το σύστημα και να χρεώνουν στον πλήρη ήλιο για 3 μέρες πριν από τη χρήση. Χαμηλή ισχύς μπαταρίας απαγορεύει σύστημα για να λειτουργήσει κανονικά. Μόλις ανάψει το φως τη νύχτα.

· Προαιρετικά: Αγοράστε 3-πακετάρω μαγνήτη (δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το φως) με προ-fab Μπολτ να ενισχυθεί η ευελιξία εγκατάστασης. Καλό για την τοποθέτηση στην επιφάνεια του σιδήρου, όπου δεν γεωτρήσεων είναι επιθυμητή. Φιλο-λαχταρούσε επαφή σχετικά αδύναμο ζωγραφική επιφάνεια πρόσφυσης μπορεί να προκαλέσει αποκόλληση χρώμα κατά την αφαίρεση του μαγνήτη.

Περιγραφή προϊόντος

Οφέλη & χαρακτηριστικά:
α) τάφρου καλωδίωση - με το δεκαεξαδικό 780 X δεν χρειάζεται να εκτελέσετε υπόγειων καλωδίων από το πλησιέστερο ηλεκτρικού συστήματος φωτισμού σας.
(β) trenching - επειδή το δεκαεξαδικό 780 X είναι μια εντελώς αυτόνομη, αυτόνομο ηλιακό φως τοίχο σύστημα / ηλιακό φως από τις πλημμύρες, δεν χρειάζεται να πληρώσουν το επιπλέον κόστος του σκάβουν χαρακώματα για υπόγεια καλωδίωση σας.
(γ) αντικατάσταση εξωραϊσμού - επειδή δεν έχετε να το χαράκωμα για να εγκαταστήσετε το δεκαεξαδικό 780 X, δεν υπάρχει χωρίς πρόσθετο κόστος για την αντικατάσταση και επισκευή στο έδαφος που είναι σχισμένα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας trenching.
(δ) δικαιώματα χρήσης γης - χωρίς την ανάγκη για εξωτερικό καλώδιο συνδέσεις, κλπ, το δεκαεξαδικό 780 X σας επιτρέπει, το εξωτερικό χρήστη να παράσχει συνεπή, προσιτή φωτισμού σας φωτισμό τοποθεσίες χωρίς να χρειάζεται να διαπραγματευθεί με τους ιδιοκτήτες ακινήτων να χρησιμοποιούν την ιδιοκτησία τους για υπόγεια καλωδίωση και τον εξωραϊσμό.
(ε) δεν υπάρχει ηλεκτρικό μετρητή - με το δεκαεξαδικό 780 X δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μετρητή σας σύστημα φωτισμού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε το κόστος της αγορά και την εγκατάσταση ενός μετρητή, ενώ τα τέλη ηλεκτρική σύνδεση.
(στ) καμία ηλεκτρική Usage και κατηγορίεs ζήτηση - επειδή το δεκαεξαδικό 780 X είναι εξ ολοκλήρου ηλιακή powered, δεν χρειάζεται να πληρώνουν για τη χρήση ηλεκτρικής.
(ζ) LED φως ζωής περισσότερο από 50.000 ώρες - Αποθήκευση λάμπα αντικατάστασης, συντήρησης και εγκατάστασης εξόδων.
Μπαταρίες λιθίου έχουν κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές για υψηλής ισχύος εφαρμογές, την ασφάλεια, ισχυρή θερμική σταθερότητα, ανοχή σε κατάχρηση, υψηλή τρέχουσα εκτίμηση και 1.000 κύκλο ζωής. Οι μπαταρίες λιθίου είναι ανακυκλώσιμα.
Το πακέτο περιλαμβάνει: 1 * ηλιακό φωτιστικό? 2 * βίδες? 2 * ξηροί καρποί
Δεν περιλαμβάνεται πόλο.
Μόλις ανάψει το φως τη νύχτα.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Εμπορικό σήμα

Ηλιακό φως Mart

Αριθμός μέρος

SLM65730SL

Βάρος του στοιχείου

2.5 κιλά

Διαστάσεις προϊόντος

6,8 x 2,4 x 11,8 ίντσες

Μπαταρίες

1 μπαταρίες ιόντων λιθίου απαιτείται. (περιλαμβάνεται)

Περιοχή φωτισμού ταξινόμηση

IP65

Συναρμολογούνται ύψος

11,8 ίντσες

Συναρμολογούνται μήκος

6,8 ίντσες

Πλάτος συναρμολογημένη

2.4 ίντσες

Συλλογή

HEX

Χρώμα

Λευκό

Υλικό

Γυαλί, μέταλλο, πλαστικό

Φινίρισμα

Λευκή βαφή

Εξαρτήματα που περιλαμβάνονται

Οι μπαταρίες περιλαμβάνονται

Τάση

5 βολτ

Ειδικές χρήσεις

ηλιακό φως του δρόμου, Ηλιακος Προβολεας ασφαλείας, ηλιακή ασφαλείας φως, φως πινακίδας

Φωτιστικό χαρακτηριστικά

Ρύθμιση 3-επίπεδο χρήστη ενέργειας: υψηλή-κανονική-χαμηλή για 3-7-12 ώρες χρόνο φωτισμού, σχεδιασμένο για 2.0-2.5 μέτρο (6-8 πόδια) τοποθέτηση ύψος και απόσταση μετρητή 3-4 (10-13 πόδια) μεταξύ κάθε φως για τη βέλτιστη κάλυψη φωτός, ταιριάζει μέγιστη πόλο διάμετρο 6 cm (2.5 ίντσα), 2.800 Kelvin θερμό λευκό LED, χτισμένο για υπαίθρια, IP65

Κατεύθυνση φωτός

Ρυθμιζόμενο

Πηγή ενέργειας

ηλιακή

Διάλεξε ένα στυλ

Μπουτόν

Συμπεριλαμβάνονται μπαταρίες;

Ναι

Απαιτούνται μπαταρίες;

Ναι

Τύπο βολβού

LED

Φωτεινή ροή

975 lm

Ισχύς

6 Watt

Ισχύς

6 Watt

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του λαμπτήρα

Dimmable

Θερμοκρασία χρώματος

2800 Κέλβιν


Hot Tags: Όλα σε ένα ηλιακό φως του δρόμου, κατασκευαστές, προμηθευτές, καλύτερη, φτηνή, αγορά, τιμή, προς πώληση
Συναφή προϊόντα
Inquiry