+86-760-87808162sales@gatesea.com

Κατηγορία προϊόντων

Solar Powered CCTV Σύστημα Κάμερας

ηλιακό σύστημα cctv κάμερας Περιγραφή προϊόντος Φορητό εξοπλισμό SYRVIEW χρησιμοποιούνται για κατασκευαστικά έργα, ατυχήματα, δυσμενείς καιρικές συνθήκες και προβλήματα κυκλοφοριακής ροής, η ικανότητα να αναπτύξει γρήγορα ένα αυτόνομο, προσωρινό σύστημα επιτήρησης σημαίνει την παροχή επιπλέον μέτρου ...

Product Details

σύστημα ηλιακής κάμερας CCTV
περιγραφή προϊόντος
Οι φορητοί εξοπλισμοί επιτήρησης χρησιμοποιούνται για κατασκευαστικά έργα, ατυχήματα, δυσμενείς καιρικές συνθήκες και προβλήματα κυκλοφοριακής ροής, η δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης ενός αυτοδύναμου συστήματος προσωρινής επιτήρησης σημαίνει πρόσθετο μέτρο ασφάλειας για τους εργαζόμενους, τους ανταποκρινόμενους και το κοινό και παρέχει απομακρυσμένες παρακολούθησης σε μια συμπαγή, κινητή, αυτόνομη μονάδα. Παρακολουθήστε τις ζώνες εργασίας, τις περιοχές συμβάντων και τις τοποθεσίες προβλημάτων όποτε και όπου χρειάζεται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Σύστημα ισχύος

Τροχόσπιτο

Τύπος κάμερας
Καθημερινή / νυχτερινή διανυκτέρευση, pan-tilt-zoom (PTZ)
Οπτικό ζουμ
5 standard
Διαβιβάσεις
Υψηλής ταχύτητας 4G κυψελοειδής δρομολογητής, προσβάσιμο μέσω σύνδεσης TCP / IP στο Internet (χωρίς τοπική πρόσβαση)
Εγγραφή
Επί της ψηφιακής εγγραφής
Ιστός
Τηλεχειριστήριο σε πραγματικό χρόνο
Πελάτης
Smart phone app

Μπαταρία
30χ βαθύς κύκλος
Ηλιακά πάνελ
100w
Ηλιακός ελεγκτής
20Α
Αποσύνδεση χαμηλής τάσης
Απενεργοποιεί τη λειτουργία του εξοπλισμού όταν η τάση της μπαταρίας μειωθεί. το σύστημα επανεκκινείται αυτόματα όταν επαναφορτίζονται οι μπαταρίες. οι ρυθμίσεις τάσης και θερμοκρασίας είναι ρυθμιζόμενες

Βάρος
20KG
Κατασκευή
MIG συγκολλημένα, μονόδρομου στυλ
Φινίρισμα
Επιχρισμένη με φούρνο σκόνη
Ιχνος
220x365cm
Ύψος ιστού
Μέχρι 6500εκ
Ταξίδι ύψος
2100mm
Ανάρτηση ρυμουλκού
Τυποποιημένος συνδυασμός, 2-ίντσες. μπάλα ή 2½-ίντσες. dia. x 1-in. CS ζεύκτη ζεύξης

Τα πλεονεκτήματά μας
1.Όλες οι φωτογραφίες του προϊόντος που παρουσιάσαμε στο διαδίκτυο έχουν ληφθεί στο εργαστήριο μας ή παρέχονται από τους πελάτες μας, είναι πραγματικότητα με φόντο και χωρίς Photoshop.
2.Latest τεχνολογία τόσο για το υλικό και το λογισμικό για τα προϊόντα μας.
3. Έλεγχος υψηλής ποιότητας. Μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα των αρχικών υλικών εισάγοντας το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001-2000.
4. Η πιο ανταγωνιστική τιμή.
5.Επαγγελματική τεχνική υποστήριξη. Βρισκόμαστε σε αυτήν τη βιομηχανία εδώ και πάνω από μια δεκαετία και έχουμε πολλές εμπειρίες για να επιλύσουμε διάφορα είδη προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι πελάτες στο μέλλον. Επιπλέον, η τεχνική υποστήριξη θα παρέχεται κατά τη διάρκεια της ζωής του προϊόντος.
Οι Υπηρεσίες μας
1.Όλες οι παραπάνω τιμές βασίζονται στην τιμή λιμένα FOB Zhongshan ή την τιμή CIF ανάλογα με τις διάφορες χώρες ή περιοχές.
2. Standard συσκευασία: εξαγωγή τυποποιημένο κουτί από χαρτόνι ή ξύλινο κιβώτιο σε ρολό ανάλογα με τα διαφορετικά προϊόντα.
3.Για εγγύηση: Εγγύηση συνολικής εγγύησης 1 έτους, θα παρασχεθούν δωρεάν ανταλλακτικά για τυχόν προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης.
4.Lead χρόνο: 15 έως 30 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την ποσότητα. App 3 εργάσιμες ημέρες αν υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα προϊόντων.
5.Το στοιχείο πληρωμής είναι διαφορετικό σύμφωνα με την ακριβή έρευνα.
6.We προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών τόσο πριν όσο και μετά την πώληση. Κάθε ερώτηση θα απαντηθεί εντός 24 ωρών, οποιαδήποτε από τα προβλήματα πριν ή μετά την πώληση θα παρέχονται λύσεις και θα λυθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Hot Tags: ηλιακά συστήματα CCTV κάμερας, κατασκευαστές, προμηθευτές, καλύτεροι, αγοράζουν, φτηνές, τιμές, προς πώληση
Συναφή προϊόντα
Inquiry