+86-760-87808162sales@gatesea.com

Κατηγορία προϊόντων

Ηλιακή τροφοδοτημένη ενέργεια ασύρματα κάμερα ασφαλείας

Sunwebcam ηλιακή POWERED ενέργεια ΑΣΎΡΜΑΤΕΣ ΚΆΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ μπορεί να σας προστατεύσει σε ένα κλάσμα του κόστους των παραδοσιακών συστημάτων σκληρά ενσύρματου συναγερμού. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε καλώδια είναι εύκολο να μετακινήσετε τις κάμερες και ανιχνευτές κίνησης σε οποιαδήποτε θέση, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Ορισμένα μοντέλα γίνονται για να σηκώνεται...

Product Details

ΗΛΙΑΚΉ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΜΈΝΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΑΣΎΡΜΑΤΑ ΚΆΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ
图片4.png  

Sunwebcam μπορεί να σας προστατεύσει σε ένα κλάσμα του κόστους των παραδοσιακών συστημάτων σκληρά ενσύρματου συναγερμού. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε καλώδια είναι εύκολο να μετακινήσετε τις κάμερες και ανιχνευτές κίνησης σε οποιαδήποτε θέση, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Ορισμένα μοντέλα γίνονται για να σταθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες και είναι έτοιμοι για ακραίες θερμοκρασίες? άλλοι πρέπει να τοποθετούνται μέσα σε περίβλημα στεγανή φωτογραφική μηχανή.
Το μεγάλο πράγμα σχετικά με τα ασύρματα κάμερα ασφαλείας είναι απλά επειδή χρειάζονται καμία έξω από τις γραμμές τροφοδοσίας ή σύνδεση τροφοδοσίας. Τους κάνει να χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία χωρίς ηλεκτρικής ενέργειας ή σύνδεσης στο internet. Γιατί οι κάμερες είναι ασύρματο χρηστικότητα τους είναι απεριόριστες. Είναι σε θέση να παρακολουθεί τις δραστηριότητες της οικογένειας, τα ζώα, εργοτάξια, χώρο στάθμευσης, γκαράζ, περιβαλλοντικές αλλαγές, πανεπιστήμια και σχολεία, ιδιωτικά καταλύματα και επιχειρήσεις.
Φυσικά ακόμα θα πρέπει να συνδεθεί σε μια πηγή ηλεκτρικής ενέργειας σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Αυτό είναι συνήθως τον τύπο της μπαταρίας ή εσωτερική μπαταρία. Ωστόσο, το πρόβλημα εδώ είναι ότι μπαταρίες πρέπει να αντικατασταθεί ή να επαναφορτιστεί. Ηλιακά κύτταρα συνδέονται με μονάδες φωτογραφική μηχανή μπορεί συνεχώς να φορτίσετε μπαταρίες. Ηλιακές τεχνολογίες έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε όλη αρκετά χρόνια και αποδοτικότητα και πάνελ θα λειτουργήσει ακόμη και σε συννεφιασμένες ημέρες Νεφελώδης. Αισθητήρες κίνησης που ενεργοποιούν όταν υπάρχει δραστηριότητα εξασφαλίζουν κάμερα τρέχει χρόνου και χώρου αποθήκευσης δεδομένων δεν θα σπαταληθεί.
Εάν είστε σίγουρα ένας εγχώριος ιδιοκτήτης θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σας ηλιακή-powered κάμερες να αποτυπώνετε τα πάντα που συμβαίνουν, ενώ είστε μακριά από τη σύνδεσή τους με οποιαδήποτε συσκευή ηχογράφησης, λέω ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο (DVR), VCR ή υπολογιστή. Κάμερα σας επίσης μπορεί να ρυθμιστεί να αυτόματα συνδεθείτε με έναν υπολογιστή και να έχετε άμεσα μηνύματα δεν υπάρχει σίγουρα μια πυρκαγιά ή αερίου διαρροή. Ταχύτερη είστε εσείς να μάθετε την κατάσταση του περιβάλλοντος το κατάλυμα σας οποιαδήποτε στιγμή. Μπορεί να ανιχνεύσει γυαλί διαρρήξεις ως καλά κάθε μετακίνηση στο σπίτι σας.
Το πιο πρόσφατο κιτ κάμερας ασφαλείας ηλιακός-τροφοδοτημένο είναι πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε. Έχουν αναπτυχθεί τόσο όσο το δυνατόν εύκολα να μετακινήσετε οποιαδήποτε κάμερα στη σωστή θέση γύρω από το σπίτι. Υψηλής ισχύος πομπούς, μπορεί να χρειαστεί για μεγάλες ιδιότητες ή αγροτεμάχια. Μπορείτε να συμπεριλάβετε νέες φωτογραφικές μηχανές προς το υπάρχον σύστημα εύκολα από εκεί aren» καλώδια μαζί. Οι ηλιακοί συλλέκτες που περιλαμβάνονται στο κιτ κάμερας προστασία διακριτικοτητα για επαναφόρτιση της εσωτερικής μπαταρίας

Κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχει επίσης ένα εφεδρικό τροφοδοτικό μόλις η μπαταρία εξαντληθεί η ισχύς εν μία νυκτί. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάμερες ασφαλείας σας εύκολα σε εξωτερικούς χώρους ή σε απομακρυσμένες περιοχές, τότε αυτή η ηλιακή-powered κίνηση-sensing κάμερα είναι μια έξυπνη επιλογή.

Βιομηχανίες που χρησιμοποιούν ηλιακή Powered ασφαλείας το σύστημα κάμερας μας:

Sunwebcam είναι ιδανικός για απομακρυσμένες περιοχές που δεν έχουν δύναμη ή το διαδίκτυο, όπου πρέπει να αναπτυχθούν απομακρυσμένης ασφαλείας και επιτήρησης. Το σύστημα είναι φορητό και να μετακινηθεί και επανατοποθετούνται εύκολα.Κοινές εφαρμογές που περιλαμβάνουν:

Περιοχές εργασίας κατασκευής

Αγρόκτημα & ιχθυοτροφείο & οπωρώνα

Γεώτρησης πετρελαίου & φυσικού αερίου και παραγωγής

Κρίσιμων υποδομών

Παρακολούθηση πύλης

Χώροι στάθμευσης και δρόμοι

Τεχνικές πληροφορίες

Μοντέλο:GSB-100W

Λειτουργικό σύστημα

ενσωματωμένο Linux

Επεξεργαστής

HI3518E (1.0, 1.3 MP)
HI3518C(2.0MP)

Αισθητήρας εικόνας

1.0MP:1 / 4" 1.0 προοδευτική αισθητήρα megapixel CMOS
1.3MP:1 / 3" 1.3 προοδευτική αισθητήρα megapixel CMOS
2.0MP:1 / 3" 2.0 προοδευτική αισθητήρα megapixel CMOS

IR-CUT

υποστήριξη

Φακός

C/CS 4mm 3 Megapixel σταθερό φακό

Ελάχιστος φωτισμός

0.01 lux

Πρότυπο συμπίεσης

Συμπίεση ήχου

G.726/G.711 (προεπιλογή είναι G.711)

Ροή συμπιεσμένο μεταφοράς

32kbps-6Mbps, μπορεί να αυτο-ορίζεται, η προεπιλογή είναι 2536 Kbps

Λειτουργία

Αποθήκευσης

Κάρτα μικροϋπολογιστών SD 128G Max

Ανίχνευση κίνησης

να ορίσετε την περιοχή 4 ανεξάρτητα ανίχνευσης (ευαισθησία είναι ρυθμιζόμενη 1-100)

Διασύνδεση συναγερμού

στείλετε εικόνες για το όνομα γραμματοκιβωτίου? Ανεβάστε εικόνες και βίντεο σε FTP
διακομιστή. εικόνες και βίντεο στην κάρτα SD

Λειτουργία 4G

Υποστήριξη FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

Κοινή προδιαγραφή

Πακέτο

Φωτογραφική μηχανή WIFI 4G
Ηλιακό πάνελ

Συνολικό βάρος

14.5 KG

Μέγεθος πακέτου

72 × 23.5 × 76 ΕΚ.

Θερμοκρασία λειτουργίας

-20℃ ~ + 55℃

Εργασίας υγρασία

10% ~ 95% RH

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

DC12V 2Α

Εύρος προστασίας

IP66

κατανάλωση ρεύματος

3W (IR LED: Off)? 15W (IR LED: ON)

Hot Tags: Ηλιακή τροφοδοτημένη ενέργεια ασύρματες κάμερες ασφαλείας, κατασκευαστές, προμηθευτές, καλύτερη, φτηνή, αγορά, τιμή, προς πώληση
Συναφή προϊόντα
Inquiry