+86-760-87808162sales@gatesea.com

Κατηγορία προϊόντων

Ηλιακή κρυφή WiFi κάμερα

Solar powered ασφαλείας κάμερα ασύρματες κάμερες ασφαλείας θα σας προστατεύσει σε ένα κλάσμα μεταξύ του κόστους των παραδοσιακών ενσύρματου συναγερμού. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε καλώδια είναι απλή μετακίνηση τα φωτογραφικών μηχανών και κίνησης ανιχνευτές σε οποιαδήποτε θέση, τόσο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ορισμένα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να...

Product Details

Solar powered ασφαλείας φωτογραφική μηχανή

图片3.png

Ασύρματα κάμερα ασφαλείας θα σας προστατεύσει σε ένα κλάσμα μεταξύ του κόστους των παραδοσιακών ενσύρματου συναγερμού. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε καλώδια είναι απλή μετακίνηση τα φωτογραφικών μηχανών και κίνησης ανιχνευτές σε οποιαδήποτε θέση, τόσο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ορισμένα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και είναι σχεδιασμένο για ακραίες θερμοκρασίες? άλλοι πρέπει να τοποθετούνται μέσα σε περίβλημα στεγανή φωτογραφική μηχανή.
Το μεγάλο πράγμα γιαsunwebcam ηλιακή ασύρματη κάμερα ασφαλείαςείναι απλά επειδή χρειάζονται καμία χρησιμότητα έξω από τις γραμμές ή σύνδεση τροφοδοσίας. Θα χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία χωρίς ηλεκτρικής ενέργειας ή σύνδεσης στο internet. Γιατί οι κάμερες είναι ασύρματο χρηστικότητα τους είναι απεριόριστες. Μπορούν να παρακολουθούν εύκολα ζώων, οικογενειακές δραστηριότητες, εργοτάξια, χώρο στάθμευσης, γκαράζ, περιβαλλοντικές αλλαγές, πανεπιστήμια και σχολεία, ιδιωτικά καταλύματα και επιχειρήσεις.
Φυσικά θα χρειάζονται εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη σε μια πηγή ηλεκτρικής ενέργειας στο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι συνήθως τον τύπο της μπαταρίας ή εσωτερική ηλεκτρική ενέργεια. Ωστόσο, το πρόβλημα εδώ είναι ότι οι μπαταρίες χρειάζεται για να γίνει αντικατάσταση ή ενεργοποιείται. Ηλιακά κύτταρα συνδέονται με μονάδες φωτογραφική μηχανή μπορεί συνεχώς να φορτίσετε μπαταρίες. Ηλιακές τεχνολογίες έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε όλη αρκετά χρόνια και αποδοτικότητα και πάνελ θα λειτουργήσει ακόμη και σε συννεφιασμένες ημέρες Νεφελώδης. Αισθητήρες κίνησης που ενεργοποιούν υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει δραστηριότητα εξασφαλίζουν κάμερα τρέχει χρόνου και δεδομένα αποθήκευσης χώρο με κανένα τρόπο να σπαταληθεί.
Εάν είστε ένας ιδιοκτήτης σπιτιού θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σας συστήματα ηλιακή-powered ασφαλείας κάμερα να συλλάβει μπορεί να συμβεί ενώ είστε μακριά από τη σύνδεσή τους με οποιαδήποτε συσκευή ηχογράφησης, ενδεχομένως μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο (DVR), VCR ή υπολογιστή. Κάμερα σας επίσης μπορεί να ρυθμιστεί να συνδεθείτε σε έναν υπολογιστή και να σας παρέχει άμεσα μηνύματα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή αερίου διαρροή αυτόματα. Ταχύτερη είστε μακριά μπορείτε να βρείτε την κατάσταση του περιβάλλοντός σας ιδιότητα στο συντομότερο. Μπορεί να ανιχνεύσει γυαλί διαρρήξεις ως καλά κάθε μετακίνηση στο σπίτι σας.
Εγκαταστήστε τις τελευταίες φωτογραφική μηχανή ασφαλείας ηλιακός-τροφοδοτημένο εξαρτήσεις είναι πολύ για να καταλάβει. Έχουν αναπτυχθεί έτσι ώστε να είναι σε θέση να κινούνται εύκολα κάθε φωτογραφική μηχανή στην τελευταία θέση γύρω από τα υπάρχοντά σας. Υψηλής ισχύος πομπούς, μπορεί να χρειαστεί για μεγάλες ιδιότητες ή αγροτεμάχια. Μπορείτε να προσθέσετε νέες κάμερες στο υπάρχον σύστημα αμέσως δεδομένου ότι δεν υπάρχουν καλώδια να ασχοληθεί με. Οι ηλιακοί συλλέκτες που περιλαμβάνονται στο κιτ κάμερας προστασία διακριτικοτητα να Επαναφορτίστε την εσωτερική μπαταρία κατά τη διάρκεια του χρόνου. Υπάρχει επίσης ένα εφεδρικό τροφοδοτικό μόλις η μπαταρία εξαντληθεί η ισχύς εν μία νυκτί. Αν αποφασίσετε να θέλουν να κάνουν χρήση των κάμερες ασφαλείας σας ταλαιπωρία σε εξωτερικούς χώρους ή σε απομακρυσμένες περιοχές, τότε αυτή η ηλιακή-powered κίνηση-sensing κάμερα είναι μια έξυπνη επιλογή.

Χαρακτηριστικά

1. υψηλής ευαισθησίας καιυψηλή SNR μικρο Megapixel CMOS αισθητήρα

2.2.8mm-12mmProfessional HD megapixels δύναμη φακός ζουμ

3. support κινητό τηλέφωνο απομακρυσμένη προβολή, συμβατή με πολλές smart phone λειτουργίας πλατφόρμα

4. υποστήριξης protocal άφθονα δικτύου: TCP/IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPNP, RTSP και ούτω καθεξής

5. support FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

6 .σε θέματα υποστηρίζει ασύρματο δίκτυο 3G / 4G/WIFI 802.11b/g/n

7 .επί τω τέλει υποστηρίζει πρωτόκολλο ONVIF

8. support εικόνες συναγερμού για να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

9. support συναγερμού φωτογραφίες ανεβάσει στο διακομιστή FTP

10. υποστήριξη χρονόμετρο συλλαμβάνονται εικόνα ανεβάσει στο Micro SD κάρτα και διακομιστή FTP

11. support στατική IP, υποστηρίζει επίσης το δυναμικό IP(DHCP)

12. υποστήριξη Τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας P2P

13. υποστηρίξει IE, Google, το πρόγραμμα περιήγησης Firefox

14.Built-σε webserver να διευκολύνουν το χρήστη για να χρησιμοποιήσετε το τυπικό πρόγραμμα περιήγησης IE για να επιτύχει το εμπρόσθιο άκρο της σε πραγματικό χρόνο περιήγηση και ρύθμιση διαχείρισης

15. στηρίξει συναγερμού ανίχνευσης κίνησης (να ορίσετε πολλαπλές περιοχές και ευαισθησίας) και συναγερμός αισθητήρων

16. υποστήριξη δικτύου 10 / 100M προσαρμοστική

17.Built-στη υποδοχή κάρτας Micro SD, Max 128G, χρονόμετρο καταγραφής


Hot Tags: ηλιακή κάμερα Wi-Fi, κατασκευαστές, προμηθευτές, καλύτερη, φτηνή, αγορά, τιμή, προς πώληση
Συναφή προϊόντα
Inquiry