+86-760-87808162sales@gatesea.com

Σχετικά με εμάς

Σπίτι > Σχετικά με εμάς

图片6.jpg


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η Sunwebcam είναι μια μάρκα φωτογραφικής μηχανής ασφαλείας στο πλαίσιο της GATESEA TECHNOLOGY, με επίκεντρο την Ε & Α και την κατασκευή κάμερας υψηλής απόδοσης 3G / 4G / WIFI IP & & ηλιακές ασύρματες κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου στον κόσμο. Η Sunwebcam αναπτύχθηκε και κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα ασύρματο λογισμικό χαμηλού δυναμικού, και το λογισμικό cloud, το οποίο επιτρέπει στα ηλιακά συστήματα που λειτουργούν από άκρο σε άκρο να είναι το ήμισυ του κόστους εναλλακτικών λύσεων και πολύ πιο εύκολο στην εγκατάσταση και διαχείριση. Προωθούμε τα προϊόντα μας στον τομέα των κατασκευών, της ασφάλειας χώρων, του βιομηχανικού αυτοματισμού, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, της γεωργίας, της επιβολής του νόμου και της περιβαλλοντικής παρακολούθησης.


Το εργοστάσιό μας

Η GateSea Tech συνεργάστηκε με μεγάλα μεγάλα πανεπιστήμια για καλλιέργεια ταλέντων, με επιτυχία έστειλε την τελευταία τεχνολογία ηλιακής φωτοβολταϊκής και ασύρματης κάμερας σε πλεονεκτήματα προϊόντων, 8 μεταπτυχιακά και 25 επαγγελματίες εμπειρογνώμονες εργάζονται για την ομάδα R & D της GateSea Tech, περισσότερα από 8% κάθε χρόνο, η GateSea Tech δημιούργησε 20 αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για νέες εφευρέσεις σε ένα χρόνο το 2015.


1(001).jpg7(001).jpg


2(001).jpg3(001).jpg


4(001).jpg5(001).jpg


6(001).jpg8(001).jpg


9(001).jpg10(001).jpg


Ομάδα & Έργα

Συμμετέχουμε σε έργα που περιλαμβάνουν:

Το έργο της παρακολούθησης σταθμών βάσης - China Mobile Communication Cooperation

Το Πρόγραμμα Αγροτικής Παρακολούθησης - Κινεζική Ακαδημία Επιστημών

Το Πρόγραμμα Αγροτικής Παρακολούθησης - Πανεπιστήμιο του Πεκίνου

Το Σχέδιο Παρακολούθησης Κατασκευών - Jun hua ακινήτων

Το Έργο Παρακολούθησης Κατασκευών (κάμερα και πλατφόρμα OEM) - Μια διάσημη εταιρία λύσεων ασφάλειας

Το Έργο Περιβαλλοντικής Εξυγίανσης - Μια εταιρεία λύσεων ασφάλειας


Το προϊόν μας

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
Ηλιακές ασύρματες εξωτερικές κάμερες ασφαλείας
Η Sunwebcam πωλεί και υποστηρίζει κάμερα υψηλής απόδοσης 3G / 4G / WIFI IP με επιλογές ηλιακής ενέργειας για διάφορες εφαρμογές.
Custom & OEM λύσεις
Θα χαρούμε να συζητήσουμε προσαρμοσμένες εφαρμογές και διαμορφώσεις για να καταστήσετε το έργο σας επιτυχημένο.


Εφαρμογή προϊόντων

Προωθούμε τα προϊόντα μας στον τομέα των κατασκευών, της ασφάλειας χώρων, του βιομηχανικού αυτοματισμού, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, της γεωργίας, της επιβολής του νόμου και της περιβαλλοντικής παρακολούθησης.


Το Πιστοποιητικό μας

Όλα τα προϊόντα έχουν περάσει από τους Κανόνες Υποχρεωτικής Πιστοποίησης της Κίνας (CCC), ορισμένα από τα προϊόντα έχουν πιστοποιηθεί με τους κανονισμούς CE, UL και FCC.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιλαμβάνει το IP67 Waterproof Rate, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση (Battery), το πρότυπο για το προϊόν (Design).


Εξοπλισμός Παραγωγής

Με τις πιο εξελιγμένες γερμανικές μάρκες φωτοβολταϊκά ηλιακά πάνελ laminating μηχάνημα, μηχανή κοπής λέιζερ ηλιακής κυψέλης, μηχανή διαλογής τσιπ υψηλής ακρίβειας, ευρυζωνική γραμμή παλμών Siemens, η ετήσια παραγωγική ικανότητα της εταιρείας φτάνει την παραγωγικότητα της φωτοβολταϊκής μονάδας 1.7MW και 5.000 σετ ηλιακής κάμερας.


Αγορά Παραγωγής

Εμπνευστείτε ένα νέο όραμα

Πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια μη τυποποιημένη τσάντα τυπωμένη "επαγγελματική ηλιακή κάμερα & λύση εργοστάσιο" εμφανίζεται σε όλους τους χώρους των έργων μας, ακολούθησε τους μηχανικούς GateSea Tech σε όλη την Κίνα, ακόμη και σε ξένες εργοτάξια ...... Μετά από μεταβατική στάση κάθε τοποθεσία, αφήσαμε την περίφημη ηλιακή κάμερα, έπειτα ετοιμαστείτε στον επόμενο προορισμό. Είναι απλό, όπως και εμείς, αλλά μπορείτε να νιώσετε την απλή μας ευτυχία, τη συνεχή δέσμευσή μας για υπευθυνότητα, θα ανακαλύψετε πολλές αξιόλογες ιδιότητες όταν ξέρετε περισσότερα για εμάς, είμαστε πάντα εν κινήσει για έναν φιλικό προς το περιβάλλον κόσμο και είμαστε πραγματικά ευγνώμων για τον σύντροφό σας.


Η υπηρεσία μας

Το τμήμα Ε & Α μας αποτελείται από μια ομάδα ειδικών που έχουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού και υλικού και ποικίλλουν βιομηχανίες και η καλή προσφορά προσαρμοσμένων λύσεων OEM περιλαμβάνει:

· Προσαρμογή διαμόρφωσης κάμερας

· Προσαρμοσμένη διαμόρφωση

· Προσαρμοσμένες λειτουργίες

· Προσαρμογή εφαρμογής για κινητά

Προσαρμοσμένες και επώνυμες διεπαφές χρήστη

Υποστήριξη για συγκεκριμένη εφαρμογή πεδίου

Αναλυτικά στοιχεία και λειτουργίες ειδοποίησης

· Οι παροχείς υπηρεσιών Cloud έχουν πρόσβαση στην προσαρμογή

图片7.png
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το Τμήμα Ε & Α αποτελείται από μια ομάδα ειδικών που έχουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού και υλικού στον τομέα της κάμερας ασφαλείας και στοχεύουν στην παροχή των πιο πρόσφατων καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών σε ανταγωνιστικές τιμές.
图片8.png
ΑΡΧΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Παρέχουμε ισχυρή τεχνική υποστήριξη για προσαρμοσμένες λύσεις OEM, ειδικά για κατασκευές, πετρέλαιο & φυσικό αέριο, γεωργία και έργα περιβαλλοντικής παρακολούθησης.
图片9.png

ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Οι ανακαλύψεις στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των φωτογραφικών μηχανών και της έξυπνης φόρτισης της ηλιακής μπαταρίας. Αυτό έχει κάνει την ηλιακή ενέργεια αξιόπιστη, αποδοτική και πολύ χαμηλότερη από τα σημερινά συστήματα παραγωγής.
图片10.png
ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ
Οι φωτογραφικές μηχανές Sunwebcam είναι το ήμισυ του κόστους των εναλλακτικών λύσεων. Σοβαρά, δείτε τη σύγκριση εδώ.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ?

Το Sunwebcam είναι μια νέα φυλή φωτογραφικών μηχανών. Υπάρχουν 3 λόγοι για να εξετάσετε το Sunwebcam:
· Πατενταρισμένες τεχνολογίες - οι καινοτομίες στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των φωτογραφικών μηχανών και της έξυπνης φόρτισης της ηλιακής μπαταρίας. Αυτό έχει κάνει την ηλιακή ενέργεια αξιόπιστη, αποδοτική και πολύ χαμηλότερη από τα σημερινά συστήματα παραγωγής.

· Πιστοποιητικά - Δίπλωμα IP67 αδιάβροχου ποσοστού για το μοντέλο της εφεύρεσης (μπαταρία) για το σχεδιασμό του προϊόντος.

· Ισχυρή τεχνική ομάδα - παρέχει ισχυρή τεχνική υποστήριξη για προσαρμοσμένες λύσεις OEM, ειδικά για κατασκευές, πετρέλαιο & φυσικό αέριο, γεωργία, έργα ασφάλειας ηλεκτρικών δικτύων και έργα περιβαλλοντικής παρακολούθησης.

· Προσιτή τιμή - Οι επαγγελματικές κάμερες Sunwebcam είναι το μισό κόστος εναλλακτικών λύσεων. Σοβαρά, δείτε τη σύγκριση εδώ.


Σήμερα αναζητούμε νέους συνεργάτες και καλωσορίζουμε την ευκαιρία να ακούσουμε από εταιρείες που θα ήθελαν να μεταπωλήσουν τα προϊόντα μας στα δικά τους κανάλια. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@sunwebcam.com ή τηλεφωνώντας στο +86 76087808162 για περαιτέρω τιμολόγηση ή τεχνικές πληροφορίες.